Tālr.: +371 673 12214; Mob. Tālr.: +371 299 07722 |lv

Matu kopšanas līdzekļi

Natinuel ir izstrādājis procedūru, kas paredzēta novājinātiem matiem ar noslieci uz izkrišanu, blaugznu (sauso vai taukaino) novēršanai, kā arī matu augšanas veicināšanai.

TRICO LOTION: augstas bioloģiskas aktivitātes losjons, kas ietver sevī augšanas faktora un vara peptīdu savienojumus, kas iedarbojas sinerģiski, lai atdzīvinātu matu folikulas. Regulē matu dzīves ciklu un iedarbojas pret matu izkrišanu. Veicina matu augšanu.

PHYSIOLOGY SHAMPOO: produkts paredzēts maigai galvas ādas un matu attīrīšanai ar maigu un krēmveidīgu putu palīdzību. Tā formula tika izstrādāta  uz virskārtas aktīvo vielu bez SLES un SLS bāzes, kas ļauj attīrīt, nenoārdot hidro-lipīdo ādas slāni. Barojošās vielas padara matus mirdzošus un viegli izķemmējamus. Pārtikas proteīni nodrošina matiem barojošās vielas. Mati kļūst stipri un veselīgi.

THERAPEUTIC FLUID: jaunizveidots plaša spektra iedarbības profesionālais produkts matiem uz mandeļskābes un ferulskābes bāzes, kam piemīt dezinficējošas, sebo-regulējošas, antioksidantas, bio-aizsardzības un reģenerējošas īpašības. Produkts paredzēts blaugznu likvidēšanai, kā arī galvas ādas revitalizācijai.

Biostimulējošs - atjaunojošs serums pret matu izkrišanu

Vairāk

Barojošs - fizioloģisks šampūns

Vairāk